Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Námořnické maso

0.0
Námořnické maso

Potřebné ingredience

400g zadního hovězího masa,sůl,mletý pepř,40g tuku,2 cibulu,1 lžíce rajčatového protlaku,2dl červeného vína,30g hladké mouky

Postup přípravy

Maso nakrájíme na řízky,naklepeme,osolíme,okořeníme mletým pepřem a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran.Potom přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme.Pokapeme rajčatovým protlakem,podlijeme vínem a udusíme do měkka.Během dušení podle potřeby podléváme.Nakonec zahustíme moukou a povaříme.
Víno můžeme nahradit masovým vývarem.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

manhartici 26. 3. 2011, 13:23
Moc jsme si pochutnali (Y) (Y) (Y) (L)
RosMar 3. 9. 2010, 9:16
Tohle jídlo miluji od dětství (Y).Babička nám ho dělala s domácíma br.kroketama a na závěr do šťávy dala malinko majoránky. U nás tomu říkáme hov.tokáň na víně.Mňam asi to uvařím zítra,zrovna přemýšlím,co zas vařit :-). (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie